Update situatie rond Lodeweges

Dwight Lodeweges lijkt zijn loopbaan voort te zetten bij NEC. De interim-trainer van PSV liet donderdag weten graag als hoofdtrainer verder te gaan. Lodeweges verwacht dat de nieuwe trainer van PSV zijn eigen technische staf wil samenstellen en ziet voor zichzelf geen toekomstige rol in Eindhoven weggelegd. "De club moet verder en ook ik moet verder", zegt hij in het Eindhovens Dagblad.

"Ik heb nog een doorlopend contract als assistent, maar ik kan me voorstellen dat een nieuwe hoofdtrainer van PSV ook zijn eigen staf wil samenstellen. Door op een andere aanbieding in te gaan, maak ik de weg vrij om dat te bewerkstelligen."

Lodeweges, die inmiddels al twee keer met NEC heeft gesproken, zegt het volgende over onze club: "NEC is een stabiele club. Er zitten goede mensen"., Lodeweges heeft aangegeven na het weekend zijn definitieve besluit kenbaar te zullen maken.

Ook werd de interim-trainer in verband gebracht met een eventuele trainerschap bij Sparta Rotterdam maar dat gerucht verwijst hij direct naar de prullenbak. ‘Dat zijn geruchten’, aldus de geboren Canadees. Sparta zoekt naar een opvolger van Foeke Booy, die komende zomer verhuist naar FC Utrecht.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.