Van Beukering: “Houd me niet bezig met al die verhalen”

NEC-aanvaller Jhon van Beukering wordt al een tijdje in verband gebracht met een transfer. Met name De Graafschap zou interesse hebben in de 25-jarige spits. Tegenover Goal.com verklaarde Van Beukering dinsdag echter dat hij zich momenteel niet bezig houdt met een vertrek.

Van Beukering was onlangs aanwezig bij de oefenwedstrijd De Graafschap – Lokomotiv Leipzig en wordt al enige tijd in verband gebracht met een terugkeer naar De Superboeren. "Daarvoor moet je bij Carlos Aalbers (technisch directeur van NEC, red.) zijn en van hem heb ik nog niets gehoord," was het antwoord van de aanvaller tegenover Goal.com toen hem werd gevraagd naar de belangstelling van De Graafschap.

De Doetinchemmers zouden Van Beukering graag terughalen naar de club, waarvoor hij reeds 3,5 jaar uitkwam. De recente degradatie werkt echter niet in het voordeel van De Graafschap. "Het is een leuke club en ik heb er een goede tijd gehad," zei Van Beukering over zijn voormalig werkgever. "Maar ik wil op het hoogste niveau blijven spelen en, zoals je zelf al zei, dat is niet de Jupiler League."

Niet bang voor concurrentie

Ook ADO Den Haag en VVV-Venlo zouden in de markt zijn voor de ex-speler van Vitesse. Van Beukering: "Ik weet van niks en houd me er ook niet mee bezig. Ik concentreer me op mijn eigen spel en ben niet geïnteresseerd in andere clubs. Of ik onzeker word van de recente aankopen? Nee hoor, helemaal niet."

In het oefenduel met FC Dordrecht startte Van Beukering in de basis bij NEC. Na 45 minuten maakte onweer een voortijdig einde aan de wedstrijd. "Het was even geleden dat ik had gevoetbald en was dus blij dat ik weer eens kon spelen. En dan gebeurt er dit. Maar ja, wat doe je eraan?," baalde de aanvaller van het gestaakte duel.

Bron: Goal.com

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.