Van Beukering mogelijk international

Vol verbazing werd vandaag bij NEC op het kantoor een fax gelezen. Van de Nederlandse afdeling van de persatuan sepakbola seluruh indonesia. Het klinkt als een goed restaurant, maar het is de volledige naam van de voetbalbond van Indonesie. De bond is op zoek naar een fatsoenlijk nationaal elftal en struint de hele aardbol af op zoek naar spelers met Indonesische roots.

Zo kwamen ze erachter dat van Beukering een Indonesische moeder heeft en dat was dus een goede reden voor een uitnodiging. En zo zal Jhon het waarschijnlijk toch nog tot international schoppen. in het AD zegt hij: "Als de kans er is, ga ik er zeker honderd procent voor."  

Hoe leuk het ook is voor Van Beukering zelf, voor NEC zal dit betekenen dat Van Beukering ver weg interlands zal gaan spelen. Dat kost kracht, de nodige jetlags en er is een kans op blessures. En dan hebben we het nog niet over de verleidingen van de overheerlijke indonesische keuken waar van Beukering aan blootgesteld gaat worden! Eén van de eerste wedstrijden van het nationale elftal van Indonesie is een oefenpot tegen Manchester United. Van Beukering op Rio Ferdinand, dat kan nog leuk worden!


Van Beukering international van het land van saté en bami goreng?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.