Van Beukering “NEC stijgt nog een plek”

 Jhon van Beukering kwam tegen AZ niet ongeschon­den uit de strijd. Aan een duel met zijn bewaker Ragnar Klavan hield de spits van NEC een bloe­dende wond bij het oog over, maar na een korte behandeling kon hij de wedstrijd hervatten.

Ondanks de 1- 0 nederlaag tegen de koploper van de eredivisie was Van Beukering niet ontevreden over het optreden van de thuisclub. „We waren fel. Ook op de tweede bal. We durfden te voet­ballen. Zochten de diepte. Dan is het zonde dat AZ kan scoren om­dat wij een keer niet op staan te letten. Ook als een corner is afge­slagen, moet je bij je man blijven.”

Dat NEC na negentig minuten met lege handen stond, deed zeer bij de Arnhemmer. „Wij hadden zeker een punt verdiend. Zelf kreeg ik nog een aardige kans. Die bal van Bas. We hadden kunnen scoren.” Maar, hield hij zijn gehoor voor, niemand in Nijmegen hoefde te wanhopen. „We hebben geen mid­weekse wedstrijden meer. Kunnen ons nu een hele week opladen voor ADO Den Haag. Daar pakken we drie punten. Er zijn in totaal nog 24 punten te halen. Let maar op. Wij gaan zeker nog een plek stijgen.”

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.