Van Beukering vertrekt een dagje later?

…of wordt het misschien wel Lasse Schöne? Er komen nog spannende dagen aan op de nationale transfermarkt. NEC wil Van Beukering het liefste nog voor het verstrijken van de transferdeadline verkopen om te voorkomen dat Van Beukering aan het einde van het seizoen transfervrij de deur uitloopt. Ook zit menig NEC supporter in de stress om Lasse Schöne. Weet Carlos onze Deense topper nog een jaartje in De Goffert te houden of wordt hij nu al weggeplukt door een leuke buitenlandse club?

De transferdeadline voor de Nederlandse competitie liep in eerste instantie tot en met 31 augustus. In navolging van de Deense en Engelse voetbalbond heeft de KNVB vandaag besloten dat de huidige overschrijvingsperiode tot en met dinsdag 1 september 18:00 uur loopt. De KNVB is tot dit besluit gekomen om Nederlandse clubs geen nadelen te laten ondervinden van de andere verschoven transferdeadlines.

Tot en met dinsdagavond mag Carlos dus nog hopen dat hij Van Beukering weet te verkopen en er geen mooie club voor Lasse komt.


Hopelijk nog minimaal één seizoen in De Goffert!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.