Van Eijden is wedstrijdfit maar Potje staat in de basis

Rens Van Eijden lijkt niet te gaan starten tegen FC Twente. Hij is er echter wel klaar voor zo laat hij weten aan Omroep Gelderland.

"Ik ben wedstrijdfit", zegt de centrale verdediger stellig. "Ik train sinds donderdag weer mee, heb geen reactie meer op mijn enkel. Ik kan spelen. Of dat ook gebeurt is aan de trainer. Pothuizen heeft het goed gedaan. Aan de tactische training te zien speel ik niet. Maar dat is nog niet zeker. Ik heb niets gehoord." Vloet wilde nog niets bevestigen. "Ik heb hem vanmorgen bewust laten meespelen met de reserves. Hij kreeg na gisteren geen reactie, toen had hij een zware training in de benen. Maar ik moet nog een definitieve beslissing maken."

Twente is nog zonder nederlaag in de competitie. "Twente is goed. Maar wij maken de laatste weken ook een positieve ontwikkeling door."

Pothuizen zal waarschijnlijk rechts centraal in de verdediging naast Ramon Zomer staan. Vanmorgen trainde hij ook in een geel hesje, dat toebehoorde aan de reserves.

Verder zal Mitchell Burgzorg als rechtsback starten in plaats van de geblesseerde Niels Wellenberg. Bij de reserves trainde Bas Sibum ook voluit mee.

De vermoedelijke opstelling: Babos; Burgzorg, Pothuizen, Zomer, El-Akchaoui, Radomski, Goossens, Davids; Fejzullahu, Vleminckx, Ntibazonkiza.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.