Verkoop Roda uit loopt gestaag + UPDATE

Na een wat zwak begin vorige week trekt de verkoop voor de wedstrijd van komend weekend, uit tegen Roda JC, nu flink aan. Tot op dit moment zijn er 130 kaarten verkocht voor de bus, terwijl nog eens 100 supporters de wedstrijd op eigen vervoer zullen bezoeken. Naast deze aantallen zal er ook een bus met NEC juniors en begeleiders afreizen naar het diepe zuiden. De verwachting is dat de komende dagen zich nog wel meer supporters aan de kassa’s van de Goffert of Ticketbox zullen melden, dus het lijkt er op dat het uitvak in Kerkrade redelijk goed gevuld gaat raken. Goed nieuws, want het is de laatste jaren wel eens anders geweest!

Voor wie er ook bij wil zijn: wacht niet te lang, want de voorverkoop van zowel buskaarten als eigen vervoer kaarten loopt t/m donderdag 12.00 uur!! Vanaf dat moment worden aan de stadionkassa’s alleen nog overgebleven buskaarten verkocht voor de laatste beschikbare bus. De kans zit er dus in dat 12.05 uur alles uitverkocht is. Zorg er dus voor dat je voor donderdagmiddag je kaartje aftikt!

Voor de supporters die niet meereizen is de Brasserie misschien een alternatief, vanaf 13 uur kun je daar terecht om de wedstrijd te bekijken. Voor de supporters die met de bus naar Roda gaan is de Brasserie vanaf 11 uur geopend.

UPDATE

Op dit moment, donderdagmiddag 13 uur, zijn er ruim 300 kaartjes verkocht. 140 supporters hebben er voor gekozen om met de eigen auto te gaan. Daarnaast zullen 4 bussen de tocht naar het zuiden maken. Momenteel zijn deze gevuld met 160 supporters waaronder de Juniors.

Voor de bus zijn nog maar 23 kaartjes beschikbaar. De kaartverkoop sluit vanmiddag om 17 uur. Dus haast je naar de Goffert!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.