Vooralsnog rustig vanaf De Goffert

De laatste dag voor mogelijke transfers is traditiegetrouw behoorlijk hectisch. Vreemde auto’s voor de deur, louche zaakwaarnemers, de dokter die nog snel moet komen en de huisfotograaf voor de kiekjes. Bij NEC niets van dit alles. De ochtendtraining was zelfs extreem rustig. Een stuk of zeven spelers waren er slechts. Natuurlijk, de spelers die gisteren meegedaan hadden met jong NEC waren er niet, de geblesseerden zaten binnen en ook de internationals waren afwezig. Een goede blik op het speelveld zorgde voor een schok. Waar was Davids? Het zou toch niet, zou hij dan weggekocht worden op de laatste dag? En Burgzorg? Die was er ook niet! Alleen de twee jonge doelmannen, Baart, El Akchaoui, Zomer, Van Eijden, Radomski, Brock, Langedijk en El Kabir waren er. Gelukkig wist iemand te melden dat Davids voor iets van voetbalgolf weg zou kunnen zijn, want dat stond in de krant. Laten we het hopen, want we zien toch liever dat er mensen bij komen dan dat er gaan vertrekken.

In de Brasserie kwamen ook de geblesseerden Vleminckx en Pothuizen even voorbij wandelen. Potje moest gisteren in de wedstrijd tegen jong Ajax geblesseerd het veld verlaten met een achillespeesblessure. In eerste instantie zag het er niet goed uit, maar volgens Potje was hij er over twee dagen weer gewoon bij. Niets aan de hand dus. Onze Belg leek wat minder optimistisch. Een scheurtje in de meniscus zal hem voorlopig buiten spel houden.

Was dan echt alles rustig? Nou niet helemaal. Rond een uur of half één ontstond er enige commotie. Vleminckx en Pothuizen hadden zin in gehaktballen die bij de lunch geserveerd zouden worden, maar die waren er niet en dus werd de kok aangespoord om snel met die ballen te komen. 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.