Vooruitblik: FC Eindhoven-NEC

Vanavond staat de veelbesproken wedstrijd tegen FC Eindhoven op het programma. Na veel getouwtrek en onderhandelingen bleef de wedstrijd alleen te bezoeken door middel van een verplichte buscombi. Dat is natuurlijk volkomen terecht want zoals je hier kon zien is het erg gevaarlijk in het rondom Jan Louwersstadion. De SV en de HKN besloten de wedstrijd te boycotten, zij hoopten dat de overige supporters solidair zouden zijn en niet met de combi richting Eindhoven zouden afreizen en dat NEC de boycot zou steunen (wat niet gebeurde). Maar 34 supporters blijken helaas niet solidair en nemen vanavond lekker egoïstisch plaats in de bus!

29-03-1994      NEC-Eindhoven      4-2
16-10-1993      Eindhoven-NEC      1-1
23-01-1993      Eindhoven-NEC      0-2
15-08-1992      NEC-Eindhoven      1-0

meer statistieken


Ivo Rossen, Bart van Brakel (foto) en Jean Black een van de 3 oud NEC’ers bij Eindhoven.

Afgelopen zaterdag won NEC in Alkmaar en kon dus met vertrouwen naar het bekerduel toewerken. Lodeweges had zijn strijdplan tegen de klapperbende goed voor elkaar en nu maar hopen dat hij onze boys met de juiste instelling het veld opstuurt. Want zoals bekend, is Eindhoven-uit altijd lastig!

De samenstelling van de elf spelers die vanavond op het veld zullen aantreden zal in vergelijking met zaterdag niet veel veranderen. Al zal de de tactiek naar verwachting wel iets aanvallender zijn dan in Alkmaar want met de punt naar achter spelen tegen Eindhoven zal niet voor veel spektakel zorgen. Gewoon met 2 verdedigende middenvelders en Worm op tien (Dwight, geef hem aub de kans!).

Hoe kan het ook anders maar de noteringen van Unibet zijn dik in ons voordeel. Bij winst van onze mannen spek je je portemonnee niet echt want je krijgt je inleg x 1.42. Als je stiekem in een stunt van Eindhoven gelooft verdien je je inleg x 6.80. Denk je dat het na 90 minuten gelijk staat krijg je je inleg x 4.40.

Watching football is not a crime!

Beker
  Gespeeld Gewonnen Gelijk Verloren DV DT
Thuis 1 1 0 0 4 2
Uit 0 0 0 0 0 0
Totaal 1 1 0 0 4 2
Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.