Vooruitblik: NEC-VVV

Morgenavond staat de clash met FC Honda (want zo gehypt is deze Japanner inmiddels) op het programma. Maar voor ons staat vooral een wedstrijd op het programma die gewonnen moet worden en natuurlijk het weerzien met één van de grootste NEC’ers aller tijden: Dennis Gentenaar! Toch is VVV zeker geen gemakkelijke tegenstander, de Venlonaren zijn nog ongeslagen (alles gelijk tot nog toe) en scoren er flink op los. Het duo Radomski/Davids zal dan ook zijn handen vol hebben om Honda af te stoppen!

23-03-2008 VVV Venlo NEC 1-2
26-12-2007 NEC VVV Venlo 2-2
14-06-1997 NEC VVV 6-0

meer statistieken…

NEC is duidelijk nog zoekende naar de juiste vorm, maar hopelijk werpt het trainingskamp in Tenerife morgen zijn vruchten af. Lodeweges zal weinig wijzigen aan de basiself, Burgzorg zal de geschorste Wellenberg vervangen, Goossens is geblesseerd en zal dus van bank naar tribune verkassen. Inmiddels raakten we na Tshibamba (teruggezet naar het 2e) en Saïdi (achter de playstation) deze week wederom een aanvaller kwijt, Jhon van Beukering werd voor de rest van het seizoen verhuurd aan De Graafschap. Dus nog maar weinig mogelijkheden voor Dwight als het voorin niet loopt. Daar zal dus toch echt nog iets bij moeten!

Volgens de Unibet-noteringen moet NEC morgenavond makkelijk van VVV winnen, bij winst voor de onzen krijg je inleg x 1,65 en bij winst van VVV inleg x 3,55. Maar goed dat zal er ook wel mee te maken hebben dat we in de Eredivisie nog nooit van VVV verloren. Verder achten ze de kans blijkbaar een stuk groter dat Babos scoort (inleg x 225) dan dat Gentenaar dat tegen zijn eigen cluppie doet: inleg x 355.

Resultaten tegen VVV:

Eredivisie
  Gespeeld Gewonnen Gelijk Verloren DV DT
Thuis 5 4 1 0 15 4
Uit 5 2 3 0 8 4
Totaal 10 6 4 0 23 8
Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.