Deze week weer wat nieuwe proefspelers

”We kijken altijd rond, maar in principe blijft het hierbij”. Dit waren de woorden van technisch directeur Carlos Aalbers na het aantrekken van Jeroen Heubach. En rondkijken hebben ze zeker gedaan: NEC heeft deze week twee Zuid-Amerikanen op proef. De ene is de Argentijn Emanuel Rojas en de tweede speler is de Colombiaan Miquel Montaño. Donderdagavond zullen zij in een oefenduel met de beloften in actie komen. Veel nieuws kan er niet over dit duo naar buiten worden gebracht: bij een search op Google over de twee zien wij door de bomen het bos niet meer, veel voetballers levert het niet op. Hopelijk donderdag meer duidelijkheid!

Niet alleen het Zuid-Amerikaanse duo zal donderdag in actie komen: ook de Nigeriaanse jeugdinternational King Osanga zal in dit duel in actie komen. Hij was echter al langer op proef bij onze club.

Om het helemaal af te ronden: de vierde proefspeler, Bart van Zundert, kan terugkeren naar zijn club SV Zulte Waregem. De 29-jarige rechtsback komt voorlopig niet in aamerking om in het rood-zwart-groen van onze club te spelen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.