Exit Bouaouzan

Voormalig NEC-huurling Rachid Bouaouzan lijkt weer op zoek te mogen naar een nieuwe club. Zijn huidige club Wigan Athletic heeft besloten om het contract van de 25-jarige Rotterdammer, die onder Mario Been vorig seizoen nog als een knipperlicht in en uit de selectie van NEC hopte vanwege herhaald wangedrag, niet te verlengen. Dit in tegenstelling tot zijn landgenoot en huidige aanvoerder van de Latics, Mario Melchiott, die wel een mooie contractverlenging aangeboden heeft gekregen.

Bouaouzan kwam nog geen enkel duel in de Premier League uit voor de ploeg uit Wigan (in de buurt van Manchester). Met de reputatie die hij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd binnen Nederland en zijn ongedisciplineerde uitvallen, zal het vinden van een nieuwe club waarschijnlijk nog een flinke opgaaf zijn.

Zullen we deze rappe vleugelspits ooit nog tegenkomen op de velden? Die vier wedstrijden uit de groepsfase in de UEFA-Cup bij NEC staan in ieder geval wel goed op zijn CV. Hij zou in ieder geval samen met de clubloze Collins John iets kunnen ondernemen.

Hier nog even de statistiekjes van Bouaouzan: Klik

Wiljan kan toch goed met moeilijke jongens overweg?

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.