Hoe is het met Dennis Gentenaar?

Aan het begin van dit seizoen keepte Dennis Gentenaar nog in De Goffert met VVV tegen NEC. Nog geen maand later viel Dennis in de thuiswedstrijd tegen zijn oude club Ajax met een zware knieblessure uit. Op de website van onze collega’s Venlonaren kwamen wij het volgende stukje tegen over het herstel van Gentenaar.

Dennis Gentenaar was dinsdag in Seacon Stadion – De Koel – . Terwijl de rest van de selectie buiten traint is Dennis fanatiek bezig in het krachthonk. De muziek klinkt door de gangen als de geblesseerde keeper zijn oefeningen afwerkt. “Van tien tot half één ben ik hier bezig en na de lunch nog twee uurtjes. Vijf dagen per week werk ik de oefeningen af die mijn fysiotherapeut me meegeeft. Ik kom één keer per week naar Venlo.”

Op andere dagen traint Dennis bij Ajax waar de fitnessruimte iets uitgebreider is, en dichter bij zijn woonplaats. Dennis zijn knie kan nog niet veel weerstand verdragen maar de druk op de kruisbanden wordt beetje bij beetje opgevoerd. Doormiddel van intervaltraining, 250 meter snel en 250 meter langzaam, wordt gekeken hoe het vochtpercentage in zijn knie zich ontwikkelt. Tot op heden loopt de revalidatie volgens schema. Dit betekent dat Dennis over drie maanden weer fit kan zijn.

Met een beetje geluk is Dennis over drie maanden dus weer helemaal fit. En laten wij nou net over een kleine drie maanden op de één na laatste competitiedag in Venlo tegen VVV ballen. Wat ons betreft zou dat een mooie pot voor Dennis zijn om zijn rentree weer te maken.


Dennis vorige week bij de derby!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.