NEC verliest bij superieur PSV

NEC heeft vrijdagavond verloren van een superieur PSV. De Nijmeegse equipe was geen moment opgewassen tegen de kersverse koploper. De schade werd uiteindelijk nog beperkt tot slechts 3-0.

PSV nam meteen het initiatief en Babos moest redding brengen op een venijnig schot van Toivonen. PSV toverde met fraaie combinaties, maar NEC bleef overeind. Het offensief luwde en NEC kreeg schietkansen via Sarpong en Ntibazonkiza. Lazovic had aan de andere kant bijna succes met een prachtige individuele en meteen daarna kopte de volledig vrijstaande Toivonen PSV naar 1-0. Koevermans raakte met een kopbal de lat, maar NEC dreigde ook even via de prima spelende Sarpong.

Bakkal verzuimde meteen na rust het duel in het slot te gooien, hij schoot net naast. PSV was wat passiever. Namens NEC deed Sibum een prima doelpoging, die door Isaksson tot hoekschop werd verwerkt. Maar PSV sloeg toch weer toe met een prachtgoal van Toivonen: 2-0. PSV zette af en toe even aan en NEC ontsnapte aan meer tegentreffers. In de slotfase geloofde PSV het verder ook wel, hoewel Amrabat nog de 3-0 maakte.

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.