NEC wil gesprek met populaire El-Akchaoui + UPDATE

Vandaag in de Gelderlander. Overigens wel een rare titel want zo populair is El-Ak niet meer.

NEC wil deze week een gesprek met Youssef El-Ak­chaoui en zijn zaakwaarnemer Ka­rel van Burik. Aanleiding voor het onderhoud zijn de uitlatingen van de linksback over zijn tribuneplek tegen Vitesse en over het feit dat hij mag vertrekken uit Nijmegen. El-Akchaoui liet in niet mis te ver­stane woorden in diverse media weten de keuzes van de clublei­ding niet te begrijpen. Zo verweet hij technisch directeur Carlos Aal­bers leugenachtig gedrag.

De linkervleugelverdediger heeft over interesse ondertussen niets te klagen. Verschillende clubs uit binnen- en buitenland hebben zich gemeld voor de 28-jarige gebo­ren Dordtenaar, zowel bij NEC als zijn zaakwaarnemer. Een aantal clubs heeft bij NEC geïnformeerd naar de mogelijkheden de verdedi­ger op huurbasis over te nemen. Volgens zijn zaakwaarnemer is El-Akchaoui de opties aan het overwegen. „Het is in ieder geval de bedoeling van beide partijen tot een oplossing te komen”, zo laat Van Burik weten. El-Akchaoui zelf weigert in deze krant commentaar te geven.

UPDATE:

NEC en Youssef El-Akchaoui hebben afgesproken om geen uitlatingen in de media meer te doen aangaande de situatie rondom de gevallen linksback, zo valt op de officiële NEC site te lezen. Dit is besloten in een gesprek dat eerder vandaag heeft plaatsgevonden tussen El-Ak en Jacco Swart. El-Ak heeft vervolgens nog een gesprek gehad met Wiljan Vloet. Vloet heeft daarbij zijn mening gegeven over de commentaren die El-Akchaoui tegenover de pers heeft gemaakt aangaande de hele affaire.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.