PSV kansloos tegen oppermachtig NEC!

Je kunt het je bijna niet voorstellen dat we ongeveer een jaar geleden net na de carnaval nog voor de derde ronde van de UEFA Cup in Hamburg tegen HSV speelde. Wat er allemaal op het veld gebeurde was niet zo interessant, maar de 4500 NEC-supporters die anderhalf uur sfeer in de HSH Nordbank Arena hebben gemaakt zal menig NEC supporter nog lang bijblijven.

Op een donkere woensdagavond in januari zat jullie DTH-reporter een beetje versuft achter zijn laptop het programma voor de komende weken eens nader te besturen. Na enigszins teleurgesteld te hebben geconstateerd dat de eerst volgende wedstrijd aanstaande vrijdag al in Eindhoven wordt gespeeld als we op bezoek moeten bij het altijd lastige PSV. Ter voorbereiding op deze pot bezocht jullie reporter de website van onze collega’s van de PSVZuipsite waar men trots meldt dat PSV 350 extra kaartjes krijgt voor de uitwedstrijd tegen HSV. Dat betekent dat de mannen uit Eindhoven met ‘slechts’ 3000 fans richting de Reeperbahn zullen reizen.

En met hoeveel man gingen wij ook alweer naar Hamburg? Juist, met maar liefst 1500 supporters meer vierde wij ondanks de 3-0 nederlaag in De Goffert een groot feest rondom de Reeperbahn. Aanstaande vrijdag zullen er mede doordat de wedstrijd alleen te bezoeken is via een verplichte combi hooguit 200 NEC-supporters in het uitvak zitten. De kans dat we de pot in Eindhoven gaan verliezen is groot maar qua supportersaantallen in Europa staan we in ieder geval ruim voor op PSV!

Wil je nog een keer herinneringen ophalen aan de uitwedstrijd in Hamburg? Dan kun je via deze link ‘Rondje om’ nog een keer bekijken.


Ruim 4500 NEC’ers in Hamburg!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.