Waalwijk blijft een dorp

NEC meldt vandaag via de officiële site dat de regeling voor de uitwedstrijd tegen RKC, ondanks protesten van de club in samenwerking met Feyenoord, niet gewijzigd gaat worden. Dat betekent dat de burgemeester van Waalwijk volhoudt dat een voetbalwedstrijd in zijn gemeente alleen in goede banen geleid kan worden als de bezoekende club met een verplichte buscombi komt. Van den zotte natuurlijk, voetbal in NL anno 2010.

Om de pijn enigszins te verzachten komt onze club met scherpe prijzen: een combikaart is voor 16,50 euro verkijgbaar voor leden van de SV via de online ticketshop of aan de kassa’s van de Goffert. Niet leden betalen 5,20 euro meer, voor een kaartje bij Ticketbox dien je nog eens 3 euro kosten op te hoesten.

NEC heeft extra kaarten aangevraagd, waardoor er 600 plaatsen te verkopen zijn. Overigens heeft Feyenoord de beslissing tot wel of geen boycot aan de supporters gelaten. Als er voor 25 februari minder dan 300 reserveringen zijn binnengekomen dan sturen de Rotterdammers alle kaarten terug. Zijn het er meer dan wordt er keurig met het busje afgereisd.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.