Youssef El Akchaoui op huurbasis naar FC Augsburg

Zojuist heeft de officiële site bekend gemaakt dat Youssef El-Akchaoui inderdaad per direct op huurbasis de overstap naar Duitsland maakt. Op NEC-Nijmegen.nl valt hierover het volgende te lezen:

Vandaag heeft N.E.C. overeenstemming bereikt met de tweede Bundesligaclub FC Augsburg over de verhuur van Youssef El Akchaoui. De verdediger zal gedurende de rest van dit seizoen uitkomen voor de Duitse rood-groen-witten.

Youssef El Akchaoui maakte in 2006 de overstap van ADO Den Haag naar N.E.C., speelde 106 competitiewedstrijden in het rood-groen-zwart en maakte hierin 14 goals. De verdediger heeft een nog doorlopend contract bij N.E.C. tot medio 2011, maar kent een transfervrije status.

De inkt op alle papieren was nog niet droog toen El Akchaoui vanochtend een rondje door het McDOS Goffertstadion maakte om de mensen waar hij de afgelopen 3,5 jaar mee heeft samengewerkt een hand te geven. Vervolgens begon zijn autorit naar het Zuid-Duitse Augsburg. Donderdag 21 januari zal de linksback voor het eerst bij zijn nieuwe club trainen.

De Trouwe Honden wensen Youssef veel succes bij onze oosterburen. Als er nog gelegenheid wordt gegeven door NEC tot een waardig afscheid van de linksback, die toch een groot aandeel gehad heeft in het jubeljaar 2008, dan laten we jullie dat ter zijner tijd weten.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.